Marketing

Een ondernemersplatform

Het digitale tijdperk biedt veel mogelijkheden en kansen. Kansen die je zo goed mogelijk probeert te benutten voor de opdrachten die in je portefeuille zitten.

Zo bied ik als De Bedrijfsadviseur BOG opdrachtgevers een platform om zich te presenteren, zowel digitaal als fysiek. Op deze manier breng ik ondernemers bij elkaar en komen samenwerkingsverbanden en nieuwe relaties tot stand.

Maatwerk in plan van aanpak
Belangrijk is het op maat maken van een plan van aanpak, individueel voor elke opdrachtgever of project. De praktijk bewijst dat elke opdrachtgever behoefte heeft aan persoonlijke ondersteuning: een vertrouwenspersoon.
Elk pand vraagt om een andere gebruiker of huurder of doelgroep en daardoor ook om een andere, gerichte marketingaanpak.

Daarbij is het tevens belangrijk te weten wat er in de omgeving speelt, bij de bedrijven en gemeenten waarin het object zich bevindt. Het is niet voor niets dat ik als bedrijfsadviseur BOG al vele jaren betrokken en actief ben in het bedrijfsleven: bij evenementen, ondernemersverenigingen en georganiseerde bijeenkomsten.

Voorstellen

Houd jij je liever bezig met je eigen activiteiten?

Maak een afspraak om de mogelijkheden te bespreken